Omakotisäätiö logo

Turvallista vuokra-asumista vehreässä ja merellisessä Puotilassa 


Omakotisäätiön vuokra-asunto tai yhteisöllinen soluasunto on hyvä ratkaisu, kun asuminen nykyisessä kodissa alkaa tuntua turvattomalta.


Solu- ja vuokra-asuminen vaatii jonkinasteista omatoimisuutta, koska kyseisiin asumismuotoihin ei kuulu hoitohenkilökunnan palveluita.  Kotihoidon voi tilata Helsingin kaupunkilta tai yksityiseltä palveluntuottajalta.


  • Asumisen turvallisuutta lisää talon sisäinen, nopeasti hälytykseen reagoiva turvapuhelinpalvelu.
  • Voit saada iloa arkeesi osallistumalla senioritoiminnan maksuttomaan toimintaan.
  • Ateriapalvelun voit sopia joko niin, että aterioit Mäntylän Cafe Herkkutuvassa tai ateriat tuodaan asuntoonsi.
  • Kotisiivouksen voit myös sopia.


Ateriapalvelu ja muut lisäpalvelut paikan päältä

Ateriapalveluja voit tilata suoraan kotiin tai käydä Mäntylän palvelutalossa sijaitsevassa Cafe Herkkutuvassa aamiaisella ja lounaalla. Merilästä Herkkutupaan on matkaa parisataa metriä, yhdystunnelia pitkin pääsee myös sisäkautta. Omakotisäätiön kiinteistössä on myös kampaamo, jalkojenhoitaja, fysioterapeutti ja hammaslääkäri.


Vuokralaiseksi tuleminen 

Vuokralaisen tulee olla ikäihminen, joka pärjää kotihoidon turvin päivittäisistä askareista. Vuokralainen voi olla myös täysin omatoiminen ikäihminen.


Vuokra-asunto Merilässä

Vuokra-asuntomme ovat palvelutalo Merilässä. Vuokra-asunto on 44 neliöinen yksiö parvekkeella. Yksiöitä on yhteensä 12.


Soluasunto Mäntylässä

Palvelutalo Mäntylässä sijaitsevassa Yhteisö Apilassa on omatoimista asumista tukevaa yhteisöasumista. Vuokraan kuuluu oma huone tilavalla wc:llä ja suihkutilalla. Yhteistiloista löytyy keittiö ja avarat oleskelutilat parvekkeineen. Soluasuntoja on yhteensä 14.

Ota yhteyttä