Omakotisäätiö logo

Minna

Osastonhoitaja

Minä Olen Minna.


Työurani Omakotisäätiöllä aloitin sairaanhoitajana jo vuonna 2001. Tänä päivänä toimin ryhmäkoti Rantaniityssä osastonhoitajana. Toimenkuvaani kuuluu muun muassa henkilöstön työvuorosuunnittelu, arjen organisointi sekä ryhmäkodin kehittäminen yhdessä työyhteisön kanssa. Sairaanhoitajana vastaan ryhmäkodin sairaanhoidollisista tehtävistä. Puolet työajastani kuluu hallinnollisiin töihin, puolet arjen hoitotyössä. Näiden töiden lisäksi toimin myös talon hygieniahoitajana ja työsuojeluvaltuutettuna.


Hoitajana olen aito ja empaattinen. Koen, että työni hoitajana on aidosti merkityksellistä. Haluan arjessa kohdata jokaisen asukkaan hetkessä, kiirehtimättä. Työtä muistisairaiden parissa tehdään tiedolla, taidolla ja ennen kaikkea persoonalla. Pyrin omassa työssäni siihen, että voin antaa äänen heille, jotka eivät enää puhu.


Ryhmäkoti Rantaniityssä parasta on yksilöitä kunnioittava ilmapiiri ja työyhteisömme, jota voin helposti luonnehtia parhaaksi. Tunnelma ryhmäkodissa on rauhallinen ja kodinomainen, vaikka kahvihuoneessa nauramme välillä niin, että nauru raikaa alakertaan asti (kirjaimellisesti!). Omakotisäätiössä työnantajana arvostan sitä, että täällä henkilökunta saa todella vaikuttaa oman ryhmäkodin toimintaan. Jokaisella työntekijällä on myös aidosti mahdollisuus kehittää niin työtään kuin omaa ammattitaitoaan hoitajana.

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Ota yhteyttä

 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito