Omakotisäätiö logo

Henna-Riikka Honkanen

Osastonhoitaja

Minä olen Henna-Riikka. Toimin ryhmäkoti Kaislikon ja Aallokon osastonhoitajana sekä säätiöllä kehittämis- ja koulutustehtävissä.


Omakotisäätiölle tulin töihin 2020. Ennen tätä työtä olen toiminut hoitoalalla jaasiakaspalvelualalla erilaisissa tehtävissä niin Suomessa kuin Etelä-Afrikassakin. Sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi olen lukenut muun muassa palliatiivisen hoidon asiantuntijaksi sekä RAI-erityisasiantuntijaksi.


Vanhustyö on sydäntäni lähellä, sillä koen, että työ on merkityksellistä ja minulla on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti ryhmäkotimme ikäihmisten arkeen ja elämään. Vaikka vain hetken kerrallaan. Minulle on henkilökohtaisesti myös tärkeää, että jokainen kanssani arjessa pakertava hoitaja kokee työnsä mielekkääksi ja pääsee kehittämään itseään. Haluan, että tämä on työpaikka, jossa jokaisella on hyvä olla.


Omassa työpaikassani arvostan sitä, että minulla on mahdollisuus kehittää - ja kehittyä. Pidän ongelmanratkaisusta ja "out of the box" -ajattelusta. Ja kahvista. En ole kovin taiteellinen luonne, mutta karjalanpiirakoiden rypyttämisessä olen mestari.


Töissä on oltava hyvä olla. Tätä edesauttaa se, että jokainen pystyy vaikuttamaan omaan työhönsä sekä työvuoroihinsa, jolloin työn vastapainona mahdollistuu laadukas vapaa-aika. Ryhmäkodissa pyrin ylläpitämään avointa ja hyväksyvää ilmapiiriä.Meillä työskentelee värikäs ja persoonallinen porukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.Asialliset hommat hoidetaan kimpassa, mutta muuten ollaan vähän niin kuin ne kuuluisat Ellun kanat.

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Ota yhteyttä

 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito