Omakotisäätiö logo

"Hei siellä! Me täällä!

Minä olen Sirkka. Meitä on täällä toki muitakin. Asustelemme ryhmäkodeissa täällä Omakotisäätiöllä, Helsingin Puotilassa, metsän ja meren välissä. Kaiken kaikkiaan meitä on 75, kullakin oma tarinansa kerrottavana. Välillä vain puuttuu kaveri, jolle se tarina kertoa. Olisitko sinä meidän vapaaehtoinen, joka tulisit kanssamme arjen touhuihin mukaan?

Hoitajat ovat kaikin puolin ihania, mutta välillä kaipaamme myös ihan vaan kaveria. Emme etsi mitään ihmeellisiä ihmisiä, vaan tavallisia tallaajia, aivan kuten mekin. Jokainen meistä on arvokas sellaisena, kuin vain ovesta sattuu sisään tassuttelemaan. Toki jos sinulla on erityistaitoja, niin nekin ovat tervetulleita. Tule vaikka soittamaan pianoa, tanssahtelemaan kanssamme, lukemaan lempiteoksiesi parhaita säkeitä tai vierailemaan mukavan eläinystäväsi kanssa. Loppujen lopuksi tärkeintä on kuitenkin, että tulet omana itsenäsi ja vietät aikaa kanssamme.

Ikä on vain numero – ne väittävät. Ja niinhän se on. Höpötellä voi keskenään, oli vuosia välillä viisi tai viisikymmentä. Ajatusten vaihto kaikilla vuosikymmenillä piristää mieltä ja avartaa maailmaa. Ehkä meidän molempien 😉

Vapaaehtoistoiminta Omakotisäätiöllä ei ole sidottu aikaan. Voit käydä säännöllisesti silloin kun haluat, kerran viikossa, kerran kuussa, tai ihan vaan vaikka yhden ainoan kerran.

Virikeohjaajamme Jenni näyttää sinulle paikat ja esittelee meidät, rikkoo vähän sitä kuuluisaa jäätä, niin on sitten helpompi hypätä seuraavallakin kerralla samaan kahvipöytään turisemaan. Jos sinäkin siis kaipaat juttukaveria tai haluat tulla muistelemaan vanhoja, heittämään noppaa tai neulomaan vaikka sukkia kanssamme, niin soittele Jennille!

Toivottavasti tavataan pian!

Jos kiinnostuit vapaaehtoistoiminnasta, niin otathan yhteyttä Jenniin, puh. 050 3436 842, jenni.sinkkonen@omakotisaatio.fi