Omakotisäätiö logo

Hoitajia keikoille ja sijaisuuksiin

Etsimme värikkääseen poppooseemme keikkalaisia joko sijaisuuksiin, lyhyiksi rupeamiksi, opiskelujen ajaksi, tai pidempiin keikkapesteihin. Viisi ryhmäkotiamme ja vauhdikas kotihoito pitävät porukan kiireisenä ja pyörät pyörimässä. Arvojemme mukaisesti emme kuitenkaan paina tukka putkella töitä, vaan pysähdymme myös kuuntelemaan, pitämään kädestä kiinni, ihmettelemään ja höpöttelemään. Ja toki leipomaan pullaa. Työtyytyväisyytemme on hyvä ja saamme jatkuvasti hyvää palautetta keikkalaisiltamme. Tänne on kuulemma oikeasti kiva tulla hommiin.


Omakotisäätiöllä työskentelee hoitajia monilla eri nimikkeillä. On tärkeää, että haluat toimia ikäihmisten parissa, myötäeläen heidän arkeaan yhdessä ammattilaistemme kanssa.


Toivomme, että sinulla on kokemusta vanhustyöstä sekä lain vaatima rokotussuoja. Suoritettu tutkinto on plussaa, mutta yhtä tervetulleita ovat myös alan opiskelijat. Tässä työssä tärkeintä on asenne. Perehdytämme kyllä tehtäviin.


Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia, tai voit ilmoittautua keikkalistoillemme. Keikkalailla voit joko yhdessä ryhmäkodissa tai useammassa.


Kerron mielelläni lisää: henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola, puh. 050 5289 520, riikka.ahola@omakotisaatio.fi


Työehtosopimus: AVAINTES


Palkkaus: Kokoaikaisen lähihoitajan palkkaus ryhmäkodissa on 2245,25 €/kk + kokemus- ja vuorolisät ja kotihoidossa 2245,25 €/kk, jonka mukaan määräytyy tehtävän tuntipalkka.

Helsinki

Puotilantie 3

00910 Helsinki

Ajo-ohjeet

toimisto@omakotisaatio.fi

09 6829 0300

  • Palkkaus

    Työehtosopimuksenamme on AVAINTATES. Tarjoamme työehtosopimusta parempaa palkkaa. AVAINTATES tarjoaa hyvät lomaedut.


  • Yhteistä toimintaa
    Työyksiköt järjestävät vuosittain oman kehittämisiltapäivän. Ryhmäkodeissa järjesteään yhteisiä arjen kohokohtia.

 

  • Työterveyshuolto

    Työterveyshuollosta vastaa Terveystalo. Työyhteisökysely tehdään vähintään joka toinen vuosi. Vastausten perusteella kehitetään työyksiköitä ja etsitään toimivia työtapoja. Hyvän työilmapiirin eteen teemme kovasti töitä.

Työpaikka & kulttuuri

Pieni ja ketterä työnantaja mahdollistaa työntekijöiden oman työn suunnittelun ja toteutuksen omalla porukalla. Hyviä käytäntöjä jaetaan muillekin ja keskustellaan avoimesti vaikeistakin asioista. Työhyvinvointia kehitetään yhdessä työterveyshuollon, työnohjaajan ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Hoitotyötä kehitetään koulutuksella, kuten validaatio- ja kinestetiikkakoulutuksella.

Omakotisäätiö yrityksenä


Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90


Ota yhteyttä

 
 
 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito