Omakotisäätiö logo

Dararat

Laitoshuoltaja

Olen Dararat! Minut tunnetaan Omakotisäätiöllä iloisesta asenteestani ja aina leveästä hymystäni. Se ei ole hankalaa, sillä viihdyn työssäni. Olen opiskellut oppisopimuksella laitoshuoltajaksi nyt vajaa vuoden ajan. Aiemmin olen tehnyt töitä muun muassa ravintoloitsijana.


Työ laitoshuoltajana on liikkuvaa. Kierrämme tiiminä niin, että olemme aina yhden viikon kussakin ryhmäkodissa, jonka lisäksi jaamme tiimin kesken muiden tilojen siivoustyöt. Työ on itsenäistä, muttei yksinäistä, sillä ympärillä on aina paljon muuta henkilökuntaa ja vanhuksia.


Työn parhaita puolia on säännöllinen päivätyö. Minulla on kaikki illat ja viikonloput vapaana. Vapaa-aikaa vietän poikani kanssa rentoutuen, ystäviä tavaten ja hyvää ruokaa tehden.

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Ota yhteyttä

 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito