Omakotisäätiö logo

Ulla

Lähihoitaja

Minä olen Ulla.


Omakotisäätiöllä aloitin urapolkuni jo 10 vuotta sitten hoitoapulaisena. Olen sittemmin kiertänyt taloa enemmänkin, mutta lopulta kotiuduin Kaislikkoon. Jo pienenä tyttönä päätin, että minusta tulee isona hoitaja, ja niinhän siinä kävikin, kun aloitin Kaislikossa lähihoitajaopinnot oppisopimuksella. Tavoite saavutettiin 2020 ja nyt toimin ryhmäkodissa lähihoitajana sekä ryhmäkodin saattohoitovastaavana.


Hoitajana olen empaattinen, huumorintajuinen, tunnollinen, tarkka ja muista huolehtiva. Työstäni saan iloa, kun asukkaat ovat tyytyväisiä ja hyvällä tuulella. Silloin tiedän tehneeni työni hyvin.


Koen, että Kaislikossa työskennellessäni saan suunnitella omaa työtäni ja olla luova. Työvuorot ovat joustavia ja tukevat myös vapaa-aikaa. Arvostan myös sitä, että saan syventää omaa osaamistani ja kouluttautua työn ohessa. Työkaverini ovat mahtavia tyyppejä, joiden kanssa huumori lentää. Tiimissä olemme tasapuolisia toisiamme kohtaan.


Kaislikossa parasta on hyvä meininki niin työkavereiden kuin asukkaidenkin kanssa. Ryhmäkodin tunnelma on rauhallinen, vaikka sukupuolijakauma takaakin sen, että meillä on täällä eräänlainen mummomafia😉

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Ota yhteyttä

 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito