Omakotisäätiö logo

Erja

Hoiva-avustaja

Minä olen Erja.


Teen töitä hoiva-avustajana ryhmäkoti Malvassa. Olen tehnyt jo pitkän uran vanhusten parissa, yli 40 vuotta, joten rohkenen väittää, että tämä on todella minun alani 😉. Lähdin hoitajaksi, koska työssäni haluan auttaa ja tukea vanhuksia heidän arjessaan.


Olen suorittanut työn ohessa hoiva-avustajan tutkinnon, ja niitä töitä teen edelleen. Työnkuvaani kuuluu asukkaiden perushoito sekä kaikkiin arjen toimiin osallistuminen. Olen hoitajana ja työkaverina vastuullinen ja ystävällinen. Vahvuuteni on ehdottomasti rauhallisuus. Minulle on tärkeää nähdä työni vaikuttavuus: ryhmäkodissamme asukkailla on hyvä olla. Tiedän, että hoitajana työtäni arvostetaan.


Omakotisäätiölle tulin töihin jo 80-luvulla. Paljon on aikojen saatossa muuttunut. Tänä päivänä Malvassa parasta on hyvä henki ja motivoitunut henkilökunta. Työkaverini ovat minulle monipuolinen voimavara. Tiiminä olemme moniammatillinen ja minikulttuurinen työyhteisö, jossa asiat tulee hoidettua sovitulla tavalla. Ryhmäkodin tunnelma on kodinomainen ja täällä on hyvä olla.

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Ota yhteyttä

 
 
 
 

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito