Omakotisäätiö logo

Yhteisöllisellä toiminnalla ja vertaistuella hyvinvointia ja yksinäisyyden torjuntaa kotona asuville
ikäihmisille.

Digiosallisuuden edistäminen


Senioritoiminta tarjoaa etäryhmätoimintaa ikäihmisille tavanomaisen kasvokkain tapahtuvan yhteisöllisen toiminnan ohella. Joskus voi tulla myös säännöllisesti tavanomaiseen ryhmätoimintaan osallistuville tilanteita, ettei pääse paikan päälle fyysisesti. Tällöin voit halutessasi osallistua ryhmään etäyhteydellä. Senioritoiminnassa on kehitetty etäryhmätoimintaa henkilöille, jotka eivät ole tottuneita digilaitteiden käyttäjiä. Etäryhmään ja videotapaamisiin liittyminen opastetaan henkilökohtaisesti. Olemme hankkineet viisi tablettia, joita voidaan lainata henkilöille, joilla ei itsellään ole digilaitetta. Laitteiden käyttöön saat henkilökohtaisen perehdytyksen. Ilmoita toiveestasi osallistua etäyhteydellä, niin opastamme sinut mukaan.

Voit myös kysyä meiltä neuvoa älypuhelimen tai tabletin käytössä ja tiedon hakemisessa verkosta. Neuvomme mielellämme. Tarvittaessa ohjaamme eteenpäin alueella järjestettäviin digiopastuksiin.


”Kai minun tulevaisuuden tehtävä on hankkia se älykännykkä ja tietokone, kun rupeaa tuntumaan, ettei tässä kovin kauaa enää muuten pärjää. Onneksi minulla on teidät tukena.”

Digiopastus
Etäryhmätoiminta

Ota yhteyttä