Omakotisäätiö logo

Kotihoito

Kotihoitoa reippain mielin

Kotihoidon tiimissämme meillä on hyvä tiimihenki ja tekemisen meininki. Jokainen saa tehdä työtä omalla persoonallaan. Meillä työskennellessäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi monipuolisessa hoitotyössä. Hoidamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti asiakkaan voimavarat huomioiden.


Meillä otetaan työvuorotoiveet huomioon, jotta hoitotyön vastapainona on toimiva vapaa-aika. Toimistomme sijaitsee Puotilassa, josta käsin liikumme asiakkailla Itä-Helsingin alueella. Välimatkat ovat lyhyitä, joten siirtymisiin ei mene paljon aikaa. Jokainen asiakaskäyntimme on odotettu.

Salla Reima

Osastonhoitaja

kotihoito1
kotihoito2
kotihoito3
kotipalvelut 1

Omakotisäätiö yrityksenä

Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys. Säätiö on toiminut Puotilassa vuodesta 1963. Säätiö tuottaa palveluja ikäihmisille: kotihoitoa ja muuta toiminnallisuutta ikäihmisten koteihin, erilaisia asumismuotoja ja ympärivuorokautista hoivaa. Palvelulupauksensa toteutukseen säätiö tarvitsee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoituneita työntekijöitä. Yhteiskunnallisena yrityksenä säätiö tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys.


Työkaverit 90

Urasivusto

Työkaverit

Työyksiköt

Ryhmäkodit

Kotihoito